Autoleads

Autoleads är en av Europas ledande tillverkare och distributör av bilunderhållning och kommunikationsprodukter. Autoleads specialliserar sig på att tillhandahålla och utveckla ett sortiment av ljud, bild och anpassade produkter som gör att passning och installation blir enkel i bilar.
Autoleads levererar ett av de mest omfattande sortimenten i branschen som även tillverkar 
produkter och är ISO 9001 certifierad - vilket försäkrar dig om en hög standard på produkter och tjänster. Autoleads är fortfarande erkänd marknadsledare i Storbritannien genom att åta sig och investera i kontinuerlig forskning inom design och utveckling av produktsortimentet. Genom att upprätthålla våra olika produktdatabaser tillhandahåller vi den tekniska supporten för att kunna leverera det största urvalet av bilanpassande lösningar till eftermarknaden.

Autoleads sortimentet består av allt som man kan tänkas behöva när det gäller installation i bil. Vi har adaptrar och kablar anpassade till olika bilmärken för att få ISO och DIN standard. Högtalarkabel, strömkabel, RCAkabel finns i olika utföranden. Antenner, telemute, neon, och allt annat som behövs vid montering såsom skruv, tejp, filtmatta, kabelskor… Listan kan göras lång.

 

right