DLS

DLS är kopplingen mellan dig och en ljudupplevelse långt utöver det vanliga. I din bil. 
Sedan starten 1979 har vi utvecklat och producerat högtalare för de riktiga musikälskarna - bilburna audiofiler. Och vi har lyckats med att göra de mest kräsna öronparen mer än nöjda. Vi vinner Europamästerskap och Svenska mästerskap. Fler och fler för varje år. Från vårt högkvarter i Göteborg exporterar vi högtalare och tillbehör till ljudentusiaster i 45 länder över hela världen. 

Sedan några år tillbaka har vi utvecklat ett eget sortiment av högtalare för Home Audio och hemmabio som rönt stort intresse. Högtalarna har testats av fackpressen med extremt gott resultat. Läs mer på våra sidor om Home Audio. 

Vi tror att grunden för vår framgång vilar i det faktum att vi som driver företaget själva är extremt intresserade av ljud. Framförallt bra ljud. Ljuv musik och pulserande bas. 

Sedan 1979 har vi låtit våra öron leda vår tekniska kompetens och styra vårt utvecklingsarbete. Målet med varje högtalarserie är att leverera det bästa ljud pengar kan köpa. 

Ljud är en subjektiv vetenskap. Om man endast litar till sina mätinstrument under utvecklingen så kommer man bara så långt som instrumenten räcker. Vi vill mycket längre än så. 

Vi ger oss gärna ut i det okända under vårt utvecklingsarbete - inga idéer är för vansinniga för att prova, det viktigaste är att resultatet låter bättre än tidigare lösningar. Exempel på pionjärskap finner vi i dagens två- samt trevägs system som introducerades av DLS och visade sig vara överlägsna tidigare teknologier.

 

right