Bäste Återförsäljare,

Det är med stor glädje och entusiasm vi idag kan meddela att AAMP Nordic AB har slutit avtal med Pioneer Europe NV om att exklusivt ta över distributionen av Pioneers bilstereoprodukter på den Svenska marknaden från och med den 1:a November 2015.

Vi kommer, med reservation för en viss uppstartstid, att lagerhålla alla Pioneers produkter på vårt eget lager i Partille, vilket kommer innebära väsentligt mycket snabbare leveranstider än tidigare, då varorna skickats från Belgien. Vi kommer även hantera all service och support på produkterna, så att ni bara behöver en enda kontaktpunkt för allt rörande varumärket Pioneer.

Tidigare i år anställde vi Johan Baeckström, som jobbat i drygt 10 år på Pioneer Nordic och vi har nu även anställt Henric Fagerström, som även han har jobbat på Pioneer Nordic de senaste 4 åren, från den 1:a November. Dessa personers kännedom om varumärket Pioneer och alla deras kunder, tillsammans med Armours övriga personal med mångåriga erfarenheter inom branschen, kommer förhoppningsvis borga för en mycket god servicegrad.

Vår ambition är att affärerna skall kunna fortlöpa med i princip oförändrade villkor för er som tidigare haft avtal med Pioneer. För er som tidigare inte har arbetat med Pioneers produkter innebär detta att ni nu finner ytterligare ett starkt varumärke i Armour Nordics sortiment.

Vi kommer att återkomma inom kort med en mer detaljerad beskrivning av rutiner för order, service och kontaktpersoner med mera.

Vänligen,

AAMP Nordic AB

 

 

right