Hem » Fordonsprodukter varumärken » Pioneer » Bilkamera (Dashcams) » 1-kanals (fram) bilkamera, full HD, 27,5 fps. Vidvinkel 160°

1-kanals (fram) bilkamera, full HD, 27,5 fps. Vidvinkel 160°

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
Artnr: VREC-DZ600

Beskrivning

1-kanals (fram) bilkamera, full HD, 27,5 fps. Vidvinkel på 160°. Hög känslighet tack vare en SONY ”STARVIS”-sensor. Den har även GPS, Wi-Fi, nattläge, parkeringsläge och ett microSD-kort på 16 GB medföljer.

 

Ett extra öga på vägarna.

Installera en bilkamera från Pioneer för att få sinnesro genom att skydda dig från bedrägliga försäkringsanspråk då du kan använda inspelningarna vid en eventuell incident och på så sätt snabbt och enkelt identifiera vem som har gjort fel. I vissa länder kan en bilkamera till och med sänka försäkringspremien*.

Pioneers VREC-DZ600 är en 1-kanals bilkamera med full HD och hög prestanda som består av en främre kamera med en 2 tum stor LCD-skärm som monteras direkt på insidan av vindrutan. Kameran har en vidvinkel på 160°, så att du kan spela in sådant andra kameror missar.

En annan praktisk funktion är Pioneers nattläge. VREC-DZ600 spelar in med hög känslighet, (WDR/HDR) och använder en SONY ”STARVIS”-sensor som kontinuerligt justerar bildkvaliteten för att spela in med bästa möjliga kvalitet, även på natten.

Du behöver inte längre oroa dig för att komma tillbaka till en parkerad bil med skador och inte kunna ta reda på vad som har hänt. Pioneers VREC-DZ600 har Pioneers parkeringsläge, en funktion som håller koll när du inte sitter i bilen. Med parkeringsläget kan incidenter spelas in även när bilen står parkerad, så att den är skyddad även när du inte har den inom synhåll.

VREC-DZ600 har även GPS och inbyggd Wi-Fi som är utformad så att du kan ansluta din smartphone via Pioneers exklusiva app ”Dash Camera Interface”. Titta på inspelade videor eller konfigurera bilkameran på skärmen på en kompatibel iPhone eller Android™-smartphone.

Ett microSD-kort på 16 GB medföljer VREC-DZ600.

*Landsspecifikt. Kontrollera detta med ditt lokala försäkringsbolag.

https://www.pioneer-car.eu/se/sv/products/vrec-dz600

 

Specifikationer

Artnr: VREC-DZ600
Dokument (1)

Omdöme

Lämna ett omdöme
Omdöme (0)

Dela

Blogga om
Andra varor från samma varugrupp
 • 2-kanals (fram och bak) bilkamera, full HD, 27,5 fps. Vidvinkel på 160°. Hög ...
  Art nr. VREC-DZ700DC
 • Med hjälp av Pioneers polariserade filter, AD-PLF100, kan du minimera reflekt...
  Art nr. AD-PLF100
 • 1-kanals (fram) bilkamera, ultrakompakt design, full HD, 27,5 fps. Vidvinkel ...
  Art nr. VREC-DH200
 • Pioneers kabeldragningspaket RD-HWK100 är utformat för att erbjuda säkerhetsl...
  Art nr. RD-HWK100