Hem » Fordonsprodukter varumärken » Pioneer » Bilkamera (Dashcams) » Kampanj! 1-kanals (fram) bilkamera, ultrakompakt design,

Kampanj! 1-kanals (fram) bilkamera, ultrakompakt design,

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artnr: VREC-DH200

Beskrivning

1-kanals (fram) bilkamera, ultrakompakt design, full HD, 27,5 fps. Vidvinkel på 130°. Den har även GPS, Wi-Fi, parkeringsläge och ett microSD-kort på 16 GB medföljer.

 

Ett extra öga på vägarna.

Installera en bilkamera från Pioneer för att få sinnesro genom att skydda dig från bedrägliga försäkringsanspråk då du kan använda inspelningarna vid en eventuell incident och på så sätt snabbt och enkelt identifiera vem som har gjort fel. I vissa länder kan en bilkamera till och med sänka försäkringspremien*.

Pioneers VREC-DH200 är en ultrakompakt 1-kanals bilkamera med full HD som består av en främre kamera som monteras direkt på insidan av vindrutan. Kameran har en vidvinkel på 130°, så att du kan spela in sådant andra kameror missar. Den har även Pioneers unika händelseinspelning med hjälp av gester, vilket innebär att du kan spela in viktiga händelser med hjälp av gester – utan att ta blicken från vägen.

Du behöver inte längre oroa dig för att komma tillbaka till en parkerad bil med skador och inte kunna ta reda på vad som har hänt. Pioneers VREC-DH200 har Pioneers parkeringsläge, en funktion som håller koll när du inte sitter i bilen. Med parkeringsläget kan incidenter spelas in även när bilen står parkerad, så att den är skyddad även när du inte har den inom synhåll.

VREC-DH200 har även GPS och inbyggd Wi-Fi som är utformad så att du kan ansluta din smartphone via Pioneers exklusiva app ”Dash Camera Remote”. Titta på inspelade videor eller konfigurera bilkameran på skärmen på en kompatibel iPhone eller Android™-smartphone.

Ett microSD-kort på 16 GB medföljer VREC-DH200.

*Landsspecifikt. Kontrollera detta med ditt lokala försäkringsbolag.

https://www.pioneer-car.eu/se/sv/products/vrec-dh200

Specifikationer

Artnr: VREC-DH200
Dokument (1)

Omdöme

Lämna ett omdöme
Omdöme (0)

Dela

Blogga om
Andra varor från samma varugrupp
 • Pioneers kabeldragningspaket RD-HWK100 är utformat för att erbjuda säkerhetsl...
  Art nr. RD-HWK100
 • OBS: Lånas ut vid köp av full uppsättning kameror till demostället
  Art nr. 20-VRECDISPLAY-E
 • 2-kanals (fram och bak) bilkamera, full HD, 27,5 fps. Vidvinkel på 160°. Hög ...
  Art nr. VREC-DZ700DC
 • Med hjälp av Pioneers polariserade filter, AD-PLF100, kan du minimera reflekt...
  Art nr. AD-PLF100